jueves, 27 de marzo de 2008

Setmana Santa a .......chulilla!!











Salut!!!! i a tibar com posesos!!!


Ja ha acabat la setmana santa, entre refredats i refredats, jajaja la veritat és que tampoc va ajudar gaire el estar trepant allà a les deu del matí a 6 graus....però que li farem les ganes són les ganes. Vam anar finalment en julian la gemma el petit "marc pou " i jo. I la veritat és que vam estar de conya l'escalada increible.....però sobadeta i els graus ben posadets....., a més d'una bona companyia de bons jalos i bones birres i vins de la zona, jajajaja eh julian??.
Quant a les vies vam estar a dos sector el "sector ceguera" i la part més alta del "sector perros", les vies d'aquí sorten més enfonsades i trobes vies de entre 30 i 60 metres aprox.

El primer dia vam escalfar en un parell de 6a però de seguida vam veure que tot estaba força pulidillo, i ens vam moure per graus d'aquest tipus per al final fer una via cotada coma 6a+/6b algo més exigent. El segon dia vam fer vies de l'estil però vam poder encandenar per fi un 6b/6b+ dels d'alla que ja apretaben i feien suar per txapar.....per acabar (ja amb mocs a la gola) vaig fer intentar un via de 6c+ molt mantinguda i preciosa pero només vaig poder encadenar 10 o 12 metres de via (això si al.lucinants i molt mantinguts), aquesta última via té unes variacions tècniques i de potència que la fan molt dura i de molta continuitat. A diferencia de vies que et trobes el pas allà i després ja no hi ha molta més dificultat, lo dicho a mort amb ella quan tornem .....quan surti a cartellera....." El retorno a chulilla"...tots quatre vam fer també itineraris per les muralles que envolten el poble, amb unes vistes increibles, on el petit marc pou va fer la seva primera via (curta però via II+ ??, jajajaja).

Les fotos són més tipus labordeta ( ni un tiu trepant!!, jajaja) que una altra cosa pero les d'en marc són per no perdre-se-les, a més de soltar-se caminant allà va fer els seus pinitos trepant, les panoràmiques de la roca són del sectors que vam estar trepant en julian i jo, i que amb la feina per chapar i no poder vindre la gemma amb en marc per la rasca va comportar no fer cap foto trepant, jajaja la resta ja està comentat!!.







2 comentarios:

Anónimo dijo...

Deu n'hi do com puja el Marc, i a més a més en solo integral.
Aquest nen és un temerari.

Ciao!!!

Fish dijo...

Jajaja la veritat és que apunta estil oi??....... que haig de dir-te jo del meu fill , jajajaja.