martes, 11 de marzo de 2008

Diumenge 9 de març. No te gusta el caldo ?........ pues toma cuatro tazas!!!!!



















Diumenge 9 de març

Així seria la forma de definir el tornar aquests ultims findes de trepar a gelida, sempre havia estat una zona que m'havia costat particularment, pero com diu el meu colega pedro "las zonas se han de machacar sino cuando vuelves te se olvida la química y la forma de enfocar esa roca", i la veritat és que funciona, ens vam emportar uns quants 6a, 6a+ i 6b's (el primer d'en julian!!! un abrazo crack sabiamos que llegaria prontito!!!, ahora a machacar el grado) i en pedro va encandenar un 6b+ d'un sostret que tots dos habiem fet la setmana pasada pero sense encadenar ( ese taloncito bueno funciona eh?? jajajaja, estas fiera fiera!!) , Jose i David (ostras que no sois los estopa!!! jajajaja) quiero decir jose i alberto , jajaja, tambien se llevaron otros 6b's pa casita o sea que estamos ahi metiendole fuerte, jose sin salir muy amenudo últimamente , que tiene merito (has de salir mas fiera!!!) i alberto despues de una lesion (que bueno que estés de vuelta!!), que tiene su merito!!. I bé jo tampoc em puc queixar vaig obrir un 6a+ un altre 6b amb un pas de sortida del sostre una mica apretat, pero vaig haber de parar aviat per puntxades als colzes serà l'edat??? jajajajaj, no ho se si és, però si és haura d'esperar ....pararem lo justet per no deixar-ho mai!! jajaja. Només havia tingut un fanatisme similar per la birra i pels donutts, uhmmmm!!!! jajajaja.

Salutssss!!! i a tibar-li!!!!!!

Per cert ..........aneu amb els ulls ben oberts a gelida ....a aparegut un nou habitant de les alçades "la pollica de la roca...."..... ja que si paras i no tibes pot sortir de qualsevol foradet i buscar..........un altre cauet, jajajajaja!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Veig que us esteu posant molt forts!
A seguir així de forts i de fanàtics, però no deixis la birra.

Ciao!!!

Fish dijo...

Nooooo la birra no es posible deixar-la (ni els donutts, jajaja), a veure si coincidim algun dia per alguna escola maresmeña i desprès ho remollem amb birra!!!!! Salutsss!!!