lunes, 29 de septiembre de 2008

SUBIRATS


Loren


Julian









Alberto






Ja tornem al lio desprès de molts i molts mesos sense cap entrada, setmana santa va ser la última, tornem a compartir estones a la roca, despres d'un estiu on hem estat pel pirineo (amb la gemma i en marc), on he fet el posets i el balaitus, ara torno a saborejar la pedra que tan bon regust em va deixar al mes de juliol, on vaig poder sortir molt sovint amb en pedro, jose i el omnipresent julian.

Ahir diumenge vam anar l'alberto que per fi a tornat de la lesió, en julian recuperat de l'esguinç i jo a SUBIRATS una escola del penedès constituida per tres sector i que a la actualitat vam veure força reequipada, vam estar al sector cinema amb vies bora'ls 20-25 metres i l'estat de la roca era força bo, no hi havien vies massa sobades i algunes tenien unes linies força maques. Os deixo fotos de la trepada i comentar que les resenyes de la zona són al llibre, "bcn i alrededores", encara que entre les reunions i l'alçada hi ha un cert desfase. Felicitats a l'alberto per la tornada i al julius per la seva incipient recuperació. Salut!!!.
Per cert gràcies ozzy per l'aclaració del lapsus!!!, ara ja per curiositat haurem d'anar a Sadernes!.
Aquesta escola no es adient pels mesos d'estiu per la calda que fa, el que si es cert es que consitueix un bon lloc per la seva proximitat i aproximació a les vies (35 minuts del roco de badalona a les vies)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hòstia has tornat a recuperar el blog.
Molt bé. Només dir-te que l'escola que heu estat és Subirats.
Sadernes es troba a la Garrotxa i per tant no està a prop de Barcelona.

Però a part del lapsus, m'alegro que hagis tornat.

Ciao!!!

Anónimo dijo...

Per cert, espero i desitjo que el dissabte guanyi l'Atlético de Madrid.
Però bé, tampoc ens barallarem pel futbol.

Fish dijo...

Merci ozzy ja està rectificat, per cert ja xerrarem sobre sadernes, amb tota la pajara em vaig colar!!!...i bé força atletico de madrid sempre! menys aquest finde, jajaja.Salut i gràcies!!

Roque dijo...

Hola Loren, a veure si actualitzem això, que ja fa molt de temps.