miércoles, 5 de marzo de 2008

Dimecres 5 de març







Bon dia, aqui estem de nou el segon dia (he agafat això amb ganes), ja preparant la sortida de setmana santa a chulilla amb la gemma el petit marc "pou" i els meus col.legues: julian, pedro i ivana i espi. Abans d'ahir vaig estar veient les resenyes i tenen una varietat de sectors que poden donar molt fruit, a l'espera de poder engantxar-les al blog he penjat algunes fotos d'algunes trepades de temps enrera (són fotos més de les imatges que et regala l'escalada que de penya escalant, però està bé no??) , espero anar actualitzant-les cada setmana amb les fetes en curs.

Saludetes.

Pedro me estoy currando esto del blog o no??? jajajajaja, me pongo hasta serio escribiendo eh???


4 comentarios:

chewi dijo...

esto promete!! oye! cuando estuviste en el yosemite? bonita foto!

Fish dijo...

Mu majete el comentario de yosemite, jajajajaja, que animal no??? jajajaja solo integral y posando para la foto, jajajaja.
Para este finde pedro tienes algun vieta en mente para gelida??? la del franquel deo techo a lo mejor?? jajajaja esa promete yo la tego entre cejas ya.......

Raulon dijo...

Germà, senglar

Ens varem retrobar aquest Agost a les muntanyes sagrades de la Val de Tena.

Sense tú el Sr Arriel mai s'hagues deixat trepitxar per aquest Seglar a vegades massa poruc quan la muntanya es posa dificil i es defensa

No deixis mai d'emocionar-te de bon matí remuntant una carena, quan el sol t'il.lumini amb força

Per la nostra manera d'entendre la muntanya!!!!

Una forta abraçada,

Raul (Germa senglar)

Fish dijo...

Salut senglar Raul!! Me alegra leerte por aqui, lo del verano en sallent una pasada..... pero los que vendran...,mejores!!! a tibar-li en el bulder que vas cada vez dandole mas fuerte!! y prontito ..... a la roca!!!! un abrazo!