jueves, 27 de marzo de 2008

Setmana Santa a .......chulilla!!











Salut!!!! i a tibar com posesos!!!


Ja ha acabat la setmana santa, entre refredats i refredats, jajaja la veritat és que tampoc va ajudar gaire el estar trepant allà a les deu del matí a 6 graus....però que li farem les ganes són les ganes. Vam anar finalment en julian la gemma el petit "marc pou " i jo. I la veritat és que vam estar de conya l'escalada increible.....però sobadeta i els graus ben posadets....., a més d'una bona companyia de bons jalos i bones birres i vins de la zona, jajajaja eh julian??.
Quant a les vies vam estar a dos sector el "sector ceguera" i la part més alta del "sector perros", les vies d'aquí sorten més enfonsades i trobes vies de entre 30 i 60 metres aprox.

El primer dia vam escalfar en un parell de 6a però de seguida vam veure que tot estaba força pulidillo, i ens vam moure per graus d'aquest tipus per al final fer una via cotada coma 6a+/6b algo més exigent. El segon dia vam fer vies de l'estil però vam poder encandenar per fi un 6b/6b+ dels d'alla que ja apretaben i feien suar per txapar.....per acabar (ja amb mocs a la gola) vaig fer intentar un via de 6c+ molt mantinguda i preciosa pero només vaig poder encadenar 10 o 12 metres de via (això si al.lucinants i molt mantinguts), aquesta última via té unes variacions tècniques i de potència que la fan molt dura i de molta continuitat. A diferencia de vies que et trobes el pas allà i després ja no hi ha molta més dificultat, lo dicho a mort amb ella quan tornem .....quan surti a cartellera....." El retorno a chulilla"...tots quatre vam fer també itineraris per les muralles que envolten el poble, amb unes vistes increibles, on el petit marc pou va fer la seva primera via (curta però via II+ ??, jajajaja).

Les fotos són més tipus labordeta ( ni un tiu trepant!!, jajaja) que una altra cosa pero les d'en marc són per no perdre-se-les, a més de soltar-se caminant allà va fer els seus pinitos trepant, les panoràmiques de la roca són del sectors que vam estar trepant en julian i jo, i que amb la feina per chapar i no poder vindre la gemma amb en marc per la rasca va comportar no fer cap foto trepant, jajaja la resta ja està comentat!!.







martes, 11 de marzo de 2008

Diumenge 9 de març. No te gusta el caldo ?........ pues toma cuatro tazas!!!!!



















Diumenge 9 de març

Així seria la forma de definir el tornar aquests ultims findes de trepar a gelida, sempre havia estat una zona que m'havia costat particularment, pero com diu el meu colega pedro "las zonas se han de machacar sino cuando vuelves te se olvida la química y la forma de enfocar esa roca", i la veritat és que funciona, ens vam emportar uns quants 6a, 6a+ i 6b's (el primer d'en julian!!! un abrazo crack sabiamos que llegaria prontito!!!, ahora a machacar el grado) i en pedro va encandenar un 6b+ d'un sostret que tots dos habiem fet la setmana pasada pero sense encadenar ( ese taloncito bueno funciona eh?? jajajaja, estas fiera fiera!!) , Jose i David (ostras que no sois los estopa!!! jajajaja) quiero decir jose i alberto , jajaja, tambien se llevaron otros 6b's pa casita o sea que estamos ahi metiendole fuerte, jose sin salir muy amenudo últimamente , que tiene merito (has de salir mas fiera!!!) i alberto despues de una lesion (que bueno que estés de vuelta!!), que tiene su merito!!. I bé jo tampoc em puc queixar vaig obrir un 6a+ un altre 6b amb un pas de sortida del sostre una mica apretat, pero vaig haber de parar aviat per puntxades als colzes serà l'edat??? jajajajaj, no ho se si és, però si és haura d'esperar ....pararem lo justet per no deixar-ho mai!! jajaja. Només havia tingut un fanatisme similar per la birra i pels donutts, uhmmmm!!!! jajajaja.

Salutssss!!! i a tibar-li!!!!!!

Per cert ..........aneu amb els ulls ben oberts a gelida ....a aparegut un nou habitant de les alçades "la pollica de la roca...."..... ja que si paras i no tibes pot sortir de qualsevol foradet i buscar..........un altre cauet, jajajajaja!!!!

miércoles, 5 de marzo de 2008

Dimecres 5 de març







Bon dia, aqui estem de nou el segon dia (he agafat això amb ganes), ja preparant la sortida de setmana santa a chulilla amb la gemma el petit marc "pou" i els meus col.legues: julian, pedro i ivana i espi. Abans d'ahir vaig estar veient les resenyes i tenen una varietat de sectors que poden donar molt fruit, a l'espera de poder engantxar-les al blog he penjat algunes fotos d'algunes trepades de temps enrera (són fotos més de les imatges que et regala l'escalada que de penya escalant, però està bé no??) , espero anar actualitzant-les cada setmana amb les fetes en curs.

Saludetes.

Pedro me estoy currando esto del blog o no??? jajajajaja, me pongo hasta serio escribiendo eh???


martes, 4 de marzo de 2008

Dimarts dia 4 de març.- saludets, suposo que ....................a ningú encara, per fí m'he animat a crear un blog, està clar que a un li picaba la curiositat de veure el resultat de diferents col.legues que expliquen les seves escalades del finde ....o de quan es pot, al blog, així que m'he animat perquè al marge del bon rotllo de comparatir fanatisme i seguir en contacte les evolucions de la gent.....també hi ha un enriquiment d'informació compartida d'aquest món. Tot són aventatges no???



Salut a tothom!!!! i bones trepades!!!