lunes, 29 de septiembre de 2008

SUBIRATS


Loren


Julian









Alberto






Ja tornem al lio desprès de molts i molts mesos sense cap entrada, setmana santa va ser la última, tornem a compartir estones a la roca, despres d'un estiu on hem estat pel pirineo (amb la gemma i en marc), on he fet el posets i el balaitus, ara torno a saborejar la pedra que tan bon regust em va deixar al mes de juliol, on vaig poder sortir molt sovint amb en pedro, jose i el omnipresent julian.

Ahir diumenge vam anar l'alberto que per fi a tornat de la lesió, en julian recuperat de l'esguinç i jo a SUBIRATS una escola del penedès constituida per tres sector i que a la actualitat vam veure força reequipada, vam estar al sector cinema amb vies bora'ls 20-25 metres i l'estat de la roca era força bo, no hi havien vies massa sobades i algunes tenien unes linies força maques. Os deixo fotos de la trepada i comentar que les resenyes de la zona són al llibre, "bcn i alrededores", encara que entre les reunions i l'alçada hi ha un cert desfase. Felicitats a l'alberto per la tornada i al julius per la seva incipient recuperació. Salut!!!.
Per cert gràcies ozzy per l'aclaració del lapsus!!!, ara ja per curiositat haurem d'anar a Sadernes!.
Aquesta escola no es adient pels mesos d'estiu per la calda que fa, el que si es cert es que consitueix un bon lloc per la seva proximitat i aproximació a les vies (35 minuts del roco de badalona a les vies)